12 december 2014

De harde wind gooide roet in het eten. Ondanks dat de officiële handeling op de bouwplaats niet door kon gaan, proostten de betrokkenen gisteren toch even op een memorabel moment. De bouw van mfc Atlas is gestart!

 
 
5 december 2014

De eerste verlengingsmails via WoningNet zijn verzonden. Dit betekent dat woningzoekenden vanaf nu de jaarlijkse verlengingskosten via WoningNet betalen. Zij hebben vorige maand een brief of mail ontvangen met het nieuwe inschrijfnummer en uitleg over de nieuwe procedure. Omdat alles nog nieuw en misschien wat onduidelijk is, hebben wij een Stappenplan [reageren via] WoningNet opgesteld. 

 
 
1 december 2014

Op donderdag 18 december en woensdag 24 december sluiten wij om 16.00 uur. We zijn de hele dag gesloten op 25, 26 en 31 december en 1 en 2 januari.

Voor dringende reparatieverzoeken tijdens de feestdagen is onze technische dienst bereikbaar: (033) 494 70 40.

 
 
25 november 2014

De afgelopen maanden voerden we gesprekken met onze huurders, stakeholders en medewerkers. Centrale vraag: "Wat is onze koers voor de komende jaren?" In 2012 kondigden we aan onze koers te wijzigen. Van brede bedrijfsvoering naar één centrale focus: sociale verhuur. Maar hoe brengen we dit voornemen nu in de praktijk? 

 
 
24 november 2014

Met een druk op de digitale knop heeft burgemeester Titia Cnossen van Woudenberg maandagmorgen 24 november 2014 www.woningneteemvallei.nl gelanceerd. Op de website staan alle sociale huurwoningen van de gemeenten Amersfoort, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg. Woningzoekenden kunnen vanaf nu met één inschrijving een huurhuis zoeken in de genoemde zeven gemeenten.

 
 
Meer nieuws  
 
 
 
Copyright © 2014 Woningstichting Leusden | disclaimer | privacy