9 augustus 2014

De highlights en kerncijfers van 2013 staan online. Op de website jaarverslagWSL.nl staan de belangrijkste gebeurtenissen van vorig jaar. Het is ook mogelijk het complete jaarverslag te downloaden.

Kijk op jaarverslagWSL.nl

1 augustus 2014

Wilt u reageren op een huurwoning van Woningstichting Leusden en denkt u redelijke kans te maken? vraag dan vast uw inkomensverklaring 2013 op. Bij de aanbieding vragen wij u om de meest actuele inkomensverklaring (ook wel IB-60 genoemd). Veel kandidaten nemen echter een inkomensverklaring 2012 mee. Het is echter van belang dat dit een inkomensverklaring 2013 is. U kunt een verklaring opvragen bij De Belastingdienst. Houdt u wel rekening met een levertijd van maximaal5 werkdagen.Dus wilt u binnenkort reageren op woningen van Woningstichting Leusden? Vraag dan alvast de een inkomensverklaring op bij de belastingdiensten bewaar die goed.

29 juli 2014

Maandagmiddag barstte in Leusden een hevige onweer- en regenbui los. Meer dan 70 meldingen van wateroverlast in de huurwoningen stroomden letterlijk en figuurlijk bij ons binnen. We hopen dat iedereen naar tevredenheid wordt geholpen. Heeft u waterschade en hier nog geen melding van gemaakt? Doe dan het volgende:

24 juli 2014

Woningstichting Leusden (WSL) vraagt de omgevingsvergunning aan voor de bouw van Atlas in De Biezenkamp. Hiermee zetten de woningcorporatie, de gemeente Leusden en Heijmans weer een stap in de goede richting om dit multifunctionele centrum te realiseren. De bedoeling is nog dit jaar te starten met de bouw.

14 juli 2014

De verkoop van bestaande woningen door Woningstichting Leusden (WSL) verliep in de eerste helft van 2014 erg goed. Zo goed dat de woningcorporatie besluit dit jaar geen nieuwe woningen meer aan te bieden. Door de verkoop dreigt het aantal sociale huurwoningen onder het afgesproken basisaantal uit te komen. Dit past niet binnen de kerntaak van WSL om woningen te verhuren aan mensen met een smalle beurs.

Meer nieuws
Copyright 2014 Woningstichting Leusden | disclaimer | privacy