10 oktober 2014

Op woensdag 22 oktober worden de 20 appartementen in Alberik - De Biezenkamp te huur aangeboden. Een week later - woensdag 29 oktober - volgt 't Erf in Achterveld. De woningen worden via ons reguliere woningaanbod op de website gepubliceerd. Lees meer over de exacte reactiedata en informatie over de woningen.

18 september 2014

Leefbaarheid in de praktijk.In De Asschat woont de heer Daselaar. Een actieve man die graag een handje helpt en graag bezig is. Hij vroeg wijkbeheerder Wil van den Hudding of hij een deel van de binnentuin mocht bijhouden. Het resultaat mag er wezen!

10 september 2014

Eind deze week start het sloopbedrijf Hein Heun met het afbreken van de appartementen aan de Albert Buininggaarde in De Biezenkamp. Deze appartementen maken plaats voor het nieuwe MFC Atlas, waarvan de bouw eind dit jaar start. Vanwege de aanwezigheid van een geringe hoeveelheid asbest start Hein Heun met het saneren van de appartementen.

9 augustus 2014

De highlights en kerncijfers van 2013 staan online. Op de website jaarverslagWSL.nl staan de belangrijkste gebeurtenissen van vorig jaar. Het is ook mogelijk het complete jaarverslag te downloaden.

Kijk op jaarverslagWSL.nl

1 augustus 2014

Wilt u reageren op een huurwoning van Woningstichting Leusden en denkt u redelijke kans te maken? vraag dan vast uw inkomensverklaring 2013 op. Bij de aanbieding vragen wij u om de meest actuele inkomensverklaring (ook wel IB-60 genoemd). Veel kandidaten nemen echter een inkomensverklaring 2012 mee. Het is echter van belang dat dit een inkomensverklaring 2013 is. U kunt een verklaring opvragen bij De Belastingdienst. Houdt u wel rekening met een levertijd van maximaal5 werkdagen.Dus wilt u binnenkort reageren op woningen van Woningstichting Leusden? Vraag dan alvast de een inkomensverklaring op bij de belastingdiensten bewaar die goed.

Meer nieuws
Copyright 2014 Woningstichting Leusden | disclaimer | privacy