10 september 2014

Eind deze week start het sloopbedrijf Hein Heun met het afbreken van de appartementen aan de Albert Buininggaarde in De Biezenkamp. Deze appartementen maken plaats voor het nieuwe MFC Atlas, waarvan de bouw eind dit jaar start. Vanwege de aanwezigheid van een geringe hoeveelheid asbest start Hein Heun met het saneren van de appartementen.

9 augustus 2014

De highlights en kerncijfers van 2013 staan online. Op de website jaarverslagWSL.nl staan de belangrijkste gebeurtenissen van vorig jaar. Het is ook mogelijk het complete jaarverslag te downloaden.

Kijk op jaarverslagWSL.nl

1 augustus 2014

Wilt u reageren op een huurwoning van Woningstichting Leusden en denkt u redelijke kans te maken? vraag dan vast uw inkomensverklaring 2013 op. Bij de aanbieding vragen wij u om de meest actuele inkomensverklaring (ook wel IB-60 genoemd). Veel kandidaten nemen echter een inkomensverklaring 2012 mee. Het is echter van belang dat dit een inkomensverklaring 2013 is. U kunt een verklaring opvragen bij De Belastingdienst. Houdt u wel rekening met een levertijd van maximaal5 werkdagen.Dus wilt u binnenkort reageren op woningen van Woningstichting Leusden? Vraag dan alvast de een inkomensverklaring op bij de belastingdiensten bewaar die goed.

29 juli 2014

Maandagmiddag barstte in Leusden een hevige onweer- en regenbui los. Meer dan 70 meldingen van wateroverlast in de huurwoningen stroomden letterlijk en figuurlijk bij ons binnen. We hopen dat iedereen naar tevredenheid wordt geholpen. Heeft u waterschade en hier nog geen melding van gemaakt? Doe dan het volgende:

24 juli 2014

Woningstichting Leusden (WSL) vraagt de omgevingsvergunning aan voor de bouw van Atlas in De Biezenkamp. Hiermee zetten de woningcorporatie, de gemeente Leusden en Heijmans weer een stap in de goede richting om dit multifunctionele centrum te realiseren. De bedoeling is nog dit jaar te starten met de bouw.

Meer nieuws
Copyright 2014 Woningstichting Leusden | disclaimer | privacy