16 april 2014

Onze huurders hebben een brief van de Belastingdienst ontvangen. In deze brief staat vermeld dat wij uw inkomen hebben opgevraagd voor de inkomensafhankelijke huurverhoging. De gegevens die wij hebben ontvangen worden alleen voor de huurverhoging gebruikt. Wij krijgen geen inzicht in uw exacte inkomensgegevens, alleen of uw inkomen onder of boven een bepaalde inkomensgrens ligt. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met deze informatie om en na verwerking worden de gegevens vernietigd.

3 april 2014

Het is op dit moment niet mogelijk na inloggen als woningzoekende de persoonsgegevens te wijzigen. Onze excuses voor dit ongemak. Wijzigingen die van groot belang zijn voor de reacties op het woningaanbod - denk aan inkomen en huishoudsamenstelling - kunnen via onderstaand contactformulier aan ons worden doorgegeven. Wij zorgen dan dat de gegevens op tijd worden gewijzigd.

2 april 2014

Op woensdag 26 maart ondertekenden Jan van Barneveld, directeur de Alliantie Ontwikkeling, Jos Bot, hoofd Technische Zaken van Woningstichting Leusden en Hans Smit, directievoorzitter Koopmans Bouwgroep, een samenwerkingsovereenkomst die de bouw van ruim 88 woningen in Achterveld mogelijk maakt.

31 maart 2014

Medewerkers van Woningstichting Leusden zijn vandaag geÔnformeerd over de naderende organisatiewijziging. De maatschappelijke omgeving en politieke ontwikkelingen dwingen de corporatie tot krimp, waarin een efficiŽntere werkwijze noodzakelijk is.†

21 maart 2014

Voor iedereen die op het punt staat een huis te kopen, te huren of zich wil oriŽnteren, organiseren wij op zaterdag 29 maart samen met onder andere Rabobank Leusden, Herbrink Makelaars, 033energie en Kok Interieurs een informatiemarkt over wonen.

Meer nieuws
Copyright © 2014 Woningstichting Leusden | disclaimer | privacy