25 november 2014

De afgelopen maanden voerden we gesprekken met onze huurders, stakeholders en medewerkers. Centrale vraag: "Wat is onze koers voor de komende jaren?" In 2012 kondigden we aan onze koers te wijzigen. Van brede bedrijfsvoering naar één centrale focus: sociale verhuur. Maar hoe brengen we dit voornemen nu in de praktijk? 

 
 
24 november 2014

Met een druk op de digitale knop heeft burgemeester Titia Cnossen van Woudenberg maandagmorgen 24 november 2014 www.woningneteemvallei.nl gelanceerd. Op de website staan alle sociale huurwoningen van de gemeenten Amersfoort, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg. Woningzoekenden kunnen vanaf nu met één inschrijving een huurhuis zoeken in de genoemde zeven gemeenten.

 
 
21 november 2014

Voor onze raad van toezicht zijn we op zoek naar een nieuw lid, die vanaf 2017 de rol van voorzitter op zich neemt. Op de vacaturesite van de samenwerkende corporaties in Leusden, Nijkerk, Barneveld en Woudenberg (BLNW.nl) staat de volledige vacaturetekst. De in de vacature genoemde profielschets leest u op deze pagina.

 
 
17 november 2014

Een sociale huurwoning zoeken in zeven gemeenten met één inschrijving. Dat kan vanaf maandag 24 november  in Amersfoort, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg. Dan gaat Woningnet Regio Eemvallei van start. Het woningaanbod van deze zeven gemeenten komt op een gezamenlijke website: www.woningneteemvallei.nl.

 
 
5 november 2014

Kinderen van de basisscholen in Achterveld plaatsten dinsdag 4 november een tijdcapsule in de fundering van de nieuwbouwwoningen ’t Erf in project Groot Agteveld. Met deze handeling is de bouw van de eerste 22 sociale huurwoningen in Achterveld officieel gestart.

 
 
Meer nieuws  
 
 
 
Copyright © 2014 Woningstichting Leusden | disclaimer | privacy