30 oktober 2014

Maandag 24 november stappen we over op WoningNet. Vanaf die datum bieden wij ons actuele aanbod aan op de website www.woningneteemvallei.nl. Ter voorbereiding op deze overstap is het vanaf vrijdagmiddag 31 oktober niet meer mogelijk in te schrijven als woningzoekende op onze website. Woensdag 5 november publiceren we ook voor het laatst het actuele woningaanbod. Vanaf 24 november kunt u voor zowel inschrijven als reageren terecht bij WoningNet.

29 oktober 2014

In Achterveld zijn de werkzaamheden voor de bouw van de eerste huurwoningen ’t Erf in volle gang. De bouwlocatie is ingericht, de heipalen gaan de grond in en er is een begin gemaakt met het storten van de fundering voor de woningen. Op dinsdag 4 november storten we het laatste deel van de fundering.

10 oktober 2014

Op woensdag 22 oktober worden de 20 appartementen in Alberik - De Biezenkamp te huur aangeboden. Een week later - woensdag 29 oktober - volgt 't Erf in Achterveld. De woningen worden via ons reguliere woningaanbod op de website gepubliceerd. Lees meer over de exacte reactiedata en informatie over de woningen.

18 september 2014

Leefbaarheid in de praktijk.In De Asschat woont de heer Daselaar. Een actieve man die graag een handje helpt en graag bezig is. Hij vroeg wijkbeheerder Wil van den Hudding of hij een deel van de binnentuin mocht bijhouden. Het resultaat mag er wezen!

10 september 2014

Eind deze week start het sloopbedrijf Hein Heun met het afbreken van de appartementen aan de Albert Buininggaarde in De Biezenkamp. Deze appartementen maken plaats voor het nieuwe MFC Atlas, waarvan de bouw eind dit jaar start. Vanwege de aanwezigheid van een geringe hoeveelheid asbest start Hein Heun met het saneren van de appartementen.

Meer nieuws
Copyright 2014 Woningstichting Leusden | disclaimer | privacy