24 juli 2014

Woningstichting Leusden (WSL) vraagt de omgevingsvergunning aan voor de bouw van Atlas in De Biezenkamp. Hiermee zetten de woningcorporatie, de gemeente Leusden en Heijmans weer een stap in de goede richting om dit multifunctionele centrum te realiseren. De bedoeling is nog dit jaar te starten met de bouw.

 
 
14 juli 2014

De verkoop van bestaande woningen door Woningstichting Leusden (WSL) verliep in de eerste helft van 2014 erg goed. Zo goed dat de woningcorporatie besluit dit jaar geen nieuwe woningen meer aan te bieden. Door de verkoop dreigt het aantal sociale huurwoningen onder het afgesproken basisaantal uit te komen. Dit past niet binnen de kerntaak van WSL om woningen te verhuren aan mensen met een smalle beurs.

 
 
14 juli 2014

De afgelopen maanden heeft Woningstichting Leusden (WSL) 67 bezwaren ontvangen over de jaarlijkse huurverhoging. Van deze bezwaren zijn er 38 toegekend met een verlaging van het eerder vastgestelde percentage.

 
 
11 juli 2014

Eind dit jaar stappen zeven gemeenten, Amersfoort, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg, over naar één gezamenlijke regionale woonruimteverdeling: Woningnet Regio Eemvallei.

 
 
7 juli 2014

Twee weken geleden werd het startsein voor de bouw van Alberik gegeven. Ralph de Vries (gedeputeerde Provincie Utrecht), Monique Brewster (bestuurder Woningstichting Leusden), Jan Overweg (wethouder gemeente Leusden) en Stef Jaske (directeur Heijmans) staken dinsdag 24 juni de eerste spaden in de grond. 

 
 
Meer nieuws  
 
 
 
Copyright © 2014 Woningstichting Leusden | disclaimer | privacy